Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Mijlpalen om te vieren

Als afsluiting van de basisschooltijd was ik samen met mijn 12-jarige dochter een weekendje weg naar het strand. We hadden een heel knus huisje geboekt. Zo ongeveer in de duinen, honderd meter van het strand af; echt een geweldige plek.

En weet je wat ze daar heel graag wilde doen?

Suppen, pizza eten én op een speciale fiets lopen, dat hadden we ooit een keer gezien. Na een kwartiertje wennen hebben we al ‘lopend’ een prachtige tocht gemaakt door bos en duin; ruim 30 km.

Verrassend, lekker anders en toch heel vertrouwd gelopen. Lopen kan dus op vele manieren: wandelen, hardlopen, snelwandelen en dus ook met zo’n loopfiets, de lopifit.

Wil jij in je werk als podotherapeut, orthopedisch schoentechnoloog, registerpodoloog ook wel eens wat anders, terwijl het nog steeds met je vak te maken heeft? En dus lopen en voeten nog steeds centraal staan, maar dan nét op een andere manier?

Probeer dan eens wat thema’s uit met voeten als basis.

Volg trainingen waarbij lopen en voeten nog steeds centraal staan, maar dan nét op een andere manier. We nemen je mee naar een andere manier om mensen van voetproblemen af te helpen. Met nog steeds een hele grote toegevoegde waarde!

Bekijk de keuzehulp om je keuze aan trainingen op te baseren, of stuur me een mailtje waarbij ik met je meedenk welke trainingen zinvol voor jou zijn. Ik doe dat graag.

Dochterlief heeft een heerlijk weekend gehad. Ik ook trouwens.

Ik wens jou ook een heerlijke zomer toe.

Meer uit onze blog

Mirjam Tuinhout

Nieuwe expertise: valpreventie

Eind oktober ben ik gestart als Projectleider Valpreventie Eindhoven bij de GGD Brabant-Zuidoost. Het doel: een lokaal netwerk creëren met partners die werk maken van

Lees verder »