Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Loopbaan coaching

Werk jij op de automatische piloot en wil je dit niet tot je pensioen doen?

Draai je nu voor de zoveelste keer je riedeltje af?

Hoe fijn zou het zijn om weer uitgedaagd te worden in het mooie voetenvak?

Je komt veel dezelfde problemen tegen als je bent opgeleid als podotherapeut, fysiotherapeut, of orthopedisch schoenmaker, of -technoloog. Je hebt er een goede baan aan, en helpt mensen beter te lopen waardoor je je nuttig voelt. Je kan je gaan richten op de praktijkvoering, of je specialiseren in DM en sport. Maar wat nou als daar niet je interesse ligt? 

Daarbij kan je niet zoveel andere kanten op. Vervolgopleidingen liggen niet voor het oprapen, of je moet er je baan voor opzeggen. Niet waarschijnlijk nu je een hypotheek, gezin en verantwoordelijkheden hebt. 

In dat geval is loopbaan coaching wat voor jou. De wereld ligt namelijk aan je voeten.

Tenminste, als je durft buiten de lijntjes te kleuren. De raakvlakken met de gezondheidszorg zijn enorm. We worden steeds ouder, met meer ziektes, en we moeten thuis blijven wonen. Daarom moeten we meer (blijven) bewegen. En bewegen begint met lopen; en voor lopen heb je je voeten nodig.

Ook andere specialisaties zijn mogelijk 

Maar welke past bij jou en je praktijk of multidisciplinair bedrijf? Toegepast in je werk, én declarabel. Ik help jou de mogelijkheden te vinden én ermee te starten.

Daarom FeetForward

Tijd en kosten

Pakket 1
€ 195 excl. btw

3 gesprekken – 45 minuten per stuk

Pakket 2
€ 300 excl. btw

5 gesprekken – 45 minuten per stuk

Pakket 3
€ 420 excl. btw

8 gesprekken – 45 minuten per stuk