Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Een Over Mij-webtekst

De meest gelezen pagina van je website die toont wat je doet, wie je bent en waar je voor staat.

Belangrijk dus.

Lastiger dan het lijkt 

Hoe makkelijk het lijkt om een over-mij pagina te schrijven, hoe moeilijk dat is als je ermee aan de slag gaat. Je marketingman of webbouwer heeft ook een tekst gemaakt, maar daar herken je jezelf niet in. Véél te algemeen.

Je kan het zelf doen, maar reclame maken voor jezelf is niet je sterkste punt

Als zorgverlener ben je vooral in anderen geïnteresseerd, en jezelf op de voorgrond voelt dan ongemakkelijk. Jij doet het gewoon zo, zoals jij dat het beste vindt, en bent dat normaal gaan vinden. En dat terwijl je -juist daarom- goed bent in je vak; je hebt een eigen stijl ontwikkeld, bijscholingen hebt gevolgd, gespecialiseerd in een bepaald vakgebied of patiëntencategorie. Terwijl dat juist jouw onderscheidende kenmerk is; zònder dat je het jezelf realiseert. 

Kortom: je wilt juist jouw specifieke expertise en praktijkkeuzes tonen

Want ook al heb je hetzelfde beroep als je collega, het wil nog niet zeggen dat je praktijk hetzelfde is. Juist jouw persoonlijke keuzes en eigenschappen die je hebt vertaald naar je behandelplan en bedrijfsvoering, wil je in je teksten laten doorklinken.

Zodat jouw website over jóu of je praktijk gaat, en daarmee onderscheidend is ten opzichte van je con-collega. Om deze verschillen online te tonen, moet de schrijver weten wat je collega’s doen en zijn; en dus ook bekend zijn met het beroep én de branche. 

Onderscheidende waarde in een over mij-webtekst

Als gedreven, ervaren en positief ingestelde voetexpert ken ik de branche, het werkveld en collega’s. Dus behalve dat je een goede webtekst krijgt, levert het je ook inzicht in de toegevoegde waarde van jou, je praktijk en je team. 

Ter geruststelling: het wordt géén tekst die anderen schaadt. Ook staat hij niet bol met op-de-borst-klopperij. Hij brengt wél jouw unieke punten voor het voetlicht.

Zodat patiënten en cliënten naar jou toekomen omdat ze bij jou en je praktijk passen.

Zodat jij het werk kan doen wat je het liefste doet. 

Hoe gaat het in z’n werk?

Tijdens een afspraak vertel jij waar jouw hart sneller van gaat kloppen, wat jij wilt bereiken, wat jou heeft gevormd als professional en hoe je dat vertaalt naar de zorg voor jouw patiënten. FeetForward maakt een specifieke tekst, over jou en je bedrijf. Oprecht en onderscheidend.

Mail of bel voor een kennismaking en de mogelijkheden

info@feetforward.nl of bel 06-17222488