Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Casusbespreking

Soms is een voetprobleem anders dan anders

Of heb je er een niet-pluis gevoel bij. Je hebt al met collega’s gesproken en foto’s getoond. Desondanks: je houdt er een onderbuikgevoel bij.
Voor die lastige voetproblemen is een casusbespreking een mogelijkheid.

Een casusbespreking via telefoon of beeldbellen

We bespreken het voetprobleem, we verkennen je vraag en je overwegingen en sparren totdat we uitkomen op een stappenplan. Respectvol en met begrip, waarbij je twijfels worden omgezet in een gericht en passend, logisch, volledig behandelplan.

De mogelijkheden:

  • een losse casusbespreking
  • een strippenkaart van 4 casusbesprekingen (10% korting)
  • een strippenkaart van 6 casusbesprekingen (20% korting)
  • een collegiale consultatie
  • een kado-consult. Eens per maand geef ik mijn tijd cadeau.
Een gratis kado-consult!

Eens per maand geef ik mijn tijd kado

De hoeveelheid aanvragen voor het kado-consult varieert; probeer het gewoon en stuur een mail naar info@feetforward.nl. Wie weet ben jij de gelukkige deze maand. 

Tijd en kosten

  • Een casusbespreking duurt ca 25 minuten en kost €39,- incl BTW.
  • Een strippenkaart bestaat uit 4 casusbesprekingen à 25 minuten en biedt je 10% korting. Kosten strippenkaart: €
  • Een strippenkaart bestaat uit 6 casusbesprekingen à 25 minuten en biedt je 20% korting. Kosten strippenkaart: €
  • Een collegiale consultatie bestaat uit een casusbespreking à 25 minuten plus de tijd die je gebruikt voor het evaluatie-verslag. Je geïnvesteerde tijd en kosten leveren direct KP punten op volgens de nieuwe accreditatiecriteria van KP. Het levert je 1 punt per uur op. De kosten voor casusbespreking en terugkoppeling bedragen €75 excl BTW (€90,75 incl BTW).
  • Een kado-consult. Eens per maand geef ik mijn tijd cadeau. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het kan zijn dat je wat langer moet wachten. Ook stel ik jou nog wat vragen. De aanvraag wisselt. Probeer het gewoon.
Ik had twijfels over de richting waarin we de diagnose moesten zoeken; neurologisch, orthopedisch of reumatisch. Zeker omdat alle drie de specialisten terug naar mij verwezen. Fijn om voor mezelf alle feiten nog een keer op een rijtje te zetten en er over te sparren. Door het hardop uit te spreken en gerichte vragen terug te krijgen, kom je weer een stuk verder. In dit geval een nieuwe werkdiagnose: (beginnende) artrose en een stappenplan voor de behandeling. Waardevol voor iedereen die vastloopt met een patiënt en misschien in een tunnel zit. Of waarvoor het probleem niet helder is en onduidelijk hoe of bij wie het moet worden gediagnosticeerd of behandeld. Mirjam is een kundig persoon die goed kan luisteren en analytisch kan denken. Dit helpt je om je eigen gedachten te ordenen.
— Lars Fuit, Sportpodotherapeut en podotherapeut, www.sportpodotherapie.nl en www.dekindervoet.nl
Vandaag was ik de gelukkige die gratis gebruik mocht maken van Mirjam haar expertise. Ik heb haar een complexe sportcasus voorgelegd en samen hebben we de mogelijke orthopedische therapieën besproken. Mirjam is iemand die enorm bevlogen is in het vakgebied, enorm toegankelijk en bovendien een fijne sparringspartner. Dank voor je hulp Mirjam en keep up the good work!
— Annabelle Pont, (sport)podotherapeut en wielerspecialist, www.impuls-podotherapie.nl
Het consult bij Mirjam heb ik ervaren als een soort begeleiding in een voor mij als leek onoverzichtelijk woud van medisch specialisten en behandelaars. Mirjam kent als geen ander de verschillende medische disciplines die bij relevant zijn bij voetklachten. Dat maakt haar uniek.
— (Voormalig) Patiënt met zeer langdurige voetklachten

Ben je podotherapeut en heb je KP punten nodig?

Dan kan je deze casusbespreking ook als collegiale consultatie inzetten.