Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Inlogtips van FeetForward

Moeiteloos inloggen en goed beeld & geluid

FeetForward gebruikt Zoom voor de online trainingen 

De voordelen van Zoom: zowel de presentatie, trainer én mede-deelnemers zijn in één blik zichtbaar. Verder werkt het programma erg intuïtief, dus experimenteer gerust om je favoriete schermindeling te vinden. Zoom is nu beter beveiligd dan in begin 2020. Klik hier voor meer info en over wat je zelf kan doen om je eigen privacy te vergroten.

Via welk apparaat ga je de online training volgen? 

  • een Apple apparaat: iPhone, iPad of Mac? Ga naar de Appstore en download de Zoom App. Klik vervolgens op de Zoom-link uit de uitnodigingsmail. Gebruik Internet Audio als optie en je zit erin. 
  • een niet-Apple apparaat: klik op de Zoom-link. Vervolgens moet je Zoom downloaden en installeren. Doe dat via Chrome of Firefox. 

Voor meer info en/of zekerheid: zoek online naar video’s en tips. Zoals via ‘’handleiding Zoom voor deelnemers’’. 

Inloggen kost tijd, zeker de eerste keer. 

Log daarom op tijd in; zeker 15 minuten van tevoren. Reserveer die tijd in je agenda. Als het werkt, kan je wat anders gaan doen tot 5 minuten voor de starttijd. Vergelijk het met het aanmelden bij de congresbalie. 

Registration / aanmelden voor KP/KABIZ puntenregistratie

Bevestig je deelname door je voornaam, achternaam en emailadres (nogmaals) op te geven. Dit is het noodzakelijke bewijs voor je daadwerkelijke deelname, net als actief deelnemen aan de evt. polls/quizjes. Dit in verband met de KP/KABIZ puntenregistratie. 

Even praktisch: afmelden, bereikbaarheid & kwaliteit 

Alleen voor online trainingen die 24 uur van tevoren worden afgemeld, is het mogelijk een vervangende datum te boeken. Dit gebeurt in overleg met FeetForward.

Voor een waardevolle online training voor alle deelnemers is FeetForward tijdens de online-training, plus 30 minuten van tevoren niet bereikbaar. 

De online training wordt opgenomen

Wil je de techniek van tevoren testen? Dat kan, dan plannen we een test-moment in. Mail: info@feetforward.nl.  

Blijf gezond, tot online!