Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Ik werd laatst gebeld door een therapeut met deze vraag:
‘’Een cliënt van mij loopt helemaal vast in zijn mentale proces rondom zijn leven met een Charcot voet. Hij wil graag een aantal maal per jaar kunnen delen wat zijn dagelijkse ervaringen zijn. Hij wil graag een vraag stellen aan een lotgenoot; ‘hoe ga jij daarmee om in het dagelijks leven’?’’

Via het ziekenhuis leidde deze oproep tot niets ivm de AVG.

Graag stel ik dit podium van meer dan 1000 abonnees beschikbaar voor deze man met de wens tot lotgenotencontact.

Lotgenoot met een Charcot-voet

Heb jij een cliënt, patiënt of bekende die ook een Charcot voet heeft? En heeft die ook behoefte aan lotgenotencontact? Reageer dan op deze mail, en ik breng jullie met elkaar in contact. Daarna ligt het initiatief bij de lotgenoten om elkaar te (video)bellen.

Jouw uitdagingen

Als behandelaar van diabetes-patiënten heb je met andere uitdagingen te maken: schoenadviezen blijven geven, vroege herkenning van de Charcot-voet, het overtuigen van de huisarts, het vinden van een multidisciplinair voetenteam, waakzaam blijven op nieuwe complicaties, etc….

Kijkje in de spreekkamer

Wil jij hier meer over horen en een kijkje nemen in de spreekkamer van een bevlogen gespecialiseerd Physician Assistant uit het Jeroen Bosch Ziekenhuis? Doe dan mee met de online training voor professionals over de Charcotvoet. Voor een update en uitdagende differentiaal diagnostiek met veel beeldmateriaal.

Schrijf je direct in!

Voeten en de Charcot voet
Van 19.45 – 22.00 uur | KP & KABIZ: 2 punten

Meer uit onze blog

Mirjam Tuinhout

Nieuwe expertise: valpreventie

Eind oktober ben ik gestart als Projectleider Valpreventie Eindhoven bij de GGD Brabant-Zuidoost. Het doel: een lokaal netwerk creëren met partners die werk maken van

Lees verder »