Casusbespreking

 
Telefonische casusbespreking over voetklachten voor professionals

Telefonische casusbespreking over voetklachten voor professionals

 

Telefonische casusbespreking: uw bijzondere casus met een gerust hart in behandeling

Voor: fysiotherapeuten en podotherapeuten, orthopedisch schoentechnologen/schoenmakers en huisartsen.

Nu aanmelden, straks een gericht behandelplan.

Eventueel met een check van de verwijsbrief.

Tot eind december 2019 geef ik éénmaal per week mijn tijd kado en is de casusbespreking gratis.

Bent u de gelukkige deze week? Check het direct!

 
Ik had twijfels over de richting waarin we de diagnose moesten zoeken; neurologisch, orthopedisch of reumatisch. Zeker omdat alle drie de specialisten terug naar mij verwezen.
Fijn om voor mezelf alle feiten nog een keer op een rijtje te zetten en er over te sparren. Door het hardop uit te spreken en gerichte vragen terug te krijgen, kom je weer een stuk verder. In dit geval een nieuwe werkdiagnose: (beginnende) artrose en een stappenplan voor de behandeling.
Waardevol voor iedereen die vastloopt met een patiënt en misschien in een tunnel zit. Of waarvoor het probleem niet helder is en onduidelijk hoe of bij wie het moet worden gediagnosticeerd of behandeld.
Mirjam is een kundig persoon die goed kan luisteren en analytisch kan denken. Dit helpt je om je eigen gedachten te ordenen.
— Lars Fuit, Sportpodotherapeut en podotherapeut, www.sportpodotherapie.nl en www.dekindervoet.nl

Laagdrempelig

Je krijgt praktische adviezen in normaal nederlands die je letterlijk kan overnemen voor je patiënt


Praktische expertise

Sneller dan Googlen, meer dan boekenwijsheid


Flexibele tijden

Ook ’s avonds is overleg mogelijk

Vandaag was ik de gelukkige die gratis gebruik mocht maken van Mirjam haar expertise. Ik heb haar een complexe sportcasus voorgelegd en samen hebben we de mogelijke orthopedische therapieën besproken. Mirjam is iemand die enorm bevlogen is in het vakgebied, enorm toegankelijk en bovendien een fijne sparringspartner. Dank voor je hulp Mirjam en keep up the good work!
— Annabelle Pont, (sport)podotherapeut en wielerspecialist, https://www.impuls-podotherapie.nl/
Het consult bij Mirjam heb ik ervaren als een soort begeleiding in een voor mij als leek onoverzichtelijk woud van medisch specialisten en behandelaars. Mirjam kent als geen ander de verschillende medische disciplines die bij relevant zijn bij voetklachten. Dat maakt haar uniek.
— (Voormalig) Patiënt met zeer langdurige voetklachten
Ik dacht dat het aan mij lag dat de patiënt pijn bleef houden. Dankzij Mirjam bleek het een chronische voetpijn (CRPS). Deze patiënte is nu beter af bij de revalidatiearts en is mij erg dankbaar voor het doorsturen.
— Podotherapeut & praktijkeigenaar

FeetForward-03.jpg
Met Google kom ik een eind, maar niet ver genoeg. En op het moment dat ik zelf uit heel veel informatie moet gaan filteren, ga ik weer twijfelen.’’Heb ik die informatie wel goed opgevat, klopt het dan wel?’’

De tips die ik kreeg zijn letterlijk de dingen die ik ook aan de cliënte heb doorgegeven. Fijn! Nu heeft mijn cliënte zelfs heel veel zin in de behandeling. Ik ben ook veel meer gedreven om daarop in te zetten. Anders zou ik eerder afhaken en gaan twijfelen. De adviezen zijn gewoon heel praktisch, en daar hou ik van.
— Inge Kanters, praktijkeigenaar Podotherapie Inka, www.podotherapie-inka.nl/

Bel of mail nu

 
Telefonische casusbespreking over voetklachten voor professionals

Telefonische casusbespreking over voetklachten voor professionals

 

Nu aanmelden, straks een gericht behandelplan.

Eventueel met een check van de verwijsbrief.

Tot eind december 2019 geef ik eenmaal per week mijn tijd kado en is de casusbespreking gratis. Bent u de gelukkige deze week? Check het direct!