“Naast haar enthousiasme, heeft ze zoveel kennis!
Ze brengt dit duidelijk en in vakterminologie over.”

— Deelnemer Masterclass Voetorthopedie

FeetForward-223.jpg

Waar en wanneer

We hebben heel veel van Mirjam geleerd over de enkel, maar ook van elkaar!
— Sabine Scheepens (podotherapeut) met Gini Ketelaars (orthopedisch schoentechnoloog) en Lars van Engelen (fysio/manueel therapeut)
FeetForward-93.jpg

Masterclass voetorthopedie

Het merendeel van je patiënten is prima geholpen met je therapie.

... maar wat doe je met de ene patiënt die enkelklachten houdt?

Hoe fijn zou het zijn om eens te overleggen met iemand die jouw situatie kent en snapt? 

Die van alle markten thuis is bij enkelklachten?

Ook al neem je je regelmatig voor om bij anderen binnen te lopen of aan te kloppen; in de waan van de dag komt er weinig van. Drukke agenda’s en spoedgevallen zijn de dagelijkse realiteit. En dat geldt ook voor jouw collega’s dus even bij elkaar binnenlopen is makkelijker gezegd dan gedaan. En als je iemand wilt spreken uit een andere organisatie, moet je er zelfs voor bellen; en maar afwachten of je wordt teruggebeld. En dat terwijl als een therapie niet werkt, dan ligt het niet aan jou; maar dan is er vaak iets anders aan de hand!

De mogelijkheid die ik je nu bied, is uniek: een Masterclass Voetorthopedie, samen met gedreven professionals bij wie de patiënt met enkelklachten centraal staat. Er is ruimte voor jouw eigen casus, omdat het een kleine groep is. De werkvormen zijn gevarieerd, dus het is niet zo’n lange zit. Je maakt kennis met de gewoontes en werkwijzes van andere professionals waardoor je je zekerder voelt als je met andere disciplines gaat samenwerken. Je krijgt kennis aangereikt op een enthousiaste manier en in begrijpelijke taal. En het leukste is: je krijgt meer inzicht in de meerwaarde van jouw eigen behandeling!

Dus: De Masterclass Voetorthopedie sluit aan op jouw dagelijkse werk. Het is een unieke combinatie van medische en paramedische kennis waarbij de patiënt met enkelklachten centraal staat.

Om jou en jouw casus persoonlijke aandacht te kunnen geven, is het aantal plaatsen beperkt.

Waarom de trainingen van FeetForward uniek zijn:

- De patiënt met voetklachten centraal

- Jij krijgt medische informatie in begrijpelijke taal

-  Jij krijgt antwoord op je vraag, en nog veel meer!

-  Beproefd programma 

 

FeetForward-256.jpg