Masterclass Enkelklachten

 
 
FeetForward-184.jpg

Voor podotherapeuten

FeetForward-261.jpg

Voor fysiotherapeuten

Figuur 4_hoge orthopedische kokerschoen.JPG

Voor orthopedisch schoenmakers en -technologen

Sabine Scheepens (podotherapeut), samen met Gini Ketelaars (orthopedisch schoentechnoloog) en Lars van Engelen (manueel & fysio therapeut)

We hebben heel veel geleerd over de enkel, maar ook van elkaar!
FeetForward-93.jpg

Quotes:  

‘’Van meerwaarde: duidelijk, helder en in vakterminologie.’’

‘‘Bevat heel veel praktische kennis.’’

‘‘Een toepasbare training over enkelklachten. Moet je volgen!’’

FeetForward-223.jpg

Masterclass Enkelklachten

Het merendeel van je patiënten is prima geholpen met je therapie.

... maar wat doe je met de ene patiënt die enkelklachten houdt?

Je hebt al vanalles geprobeerd. Wat nu? Terugsturen naar de huisarts voelt niet fijn; jij bent immers de professional voor voet- en enkelklachten.

Hoe fijn zou het zijn te overleggen met een onafhankelijk voetexpert met kennis over zowel paramedische als medische behandelingen? Die jouw kennis en expertise waardeert? Zodat jij die ene patiënt verder kan helpen?

Ook al neem je je regelmatig voor om bij anderen binnen te lopen of aan te kloppen; in de waan van de dag komt er weinig van. Drukke agenda’s en spoedgevallen zijn de dagelijkse realiteit. En dat geldt ook voor jouw collega’s dus even bij elkaar binnenlopen is makkelijker gezegd dan gedaan. En als je iemand wilt spreken uit een andere organisatie, moet je er zelfs voor bellen; en maar afwachten of je wordt teruggebeld. En dat terwijl als een therapie niet werkt, dan ligt het niet aan jou; maar dan is er vaak iets anders aan de hand!

De Masterclass Enkelklachten is een multidisciplinaire opfriscursus over de enkel. Er is ruimte voor jouw eigen casus, omdat het een kleine groep is. De werkvormen zijn gevarieerd, dus het is niet zo’n lange zit. Je maakt kennis met de gewoontes en werkwijzes van podotherapeuten, fysiotherapeuten en orthopedisch schoenmakers en -technologen waardoor je je zekerder voelt als je met elkaar gaat samenwerken. Je krijgt kennis aangereikt op een enthousiaste manier en in begrijpelijke taal.

Dus: De Masterclass sluit aan op jouw dagelijkse praktijk en helpt jou en je patiënt met enkelklachten vooruit.

Om jou en jouw casus persoonlijke aandacht te kunnen geven, is het aantal plaatsen beperkt.

Waardering: 8,9/10 voor uitleg & inhoudelijke kennis

100% gaat de tips & testen toepassen in de praktijk 

FeetForward-256.jpg