Back to All Events

Masterclass Voetorthopedie: de Enkel

  • SX Eindhoven Torenallee 3 5617 BA Eindhoven (map)
FeetForward-78.jpg

Het merendeel van je patiënten is prima geholpen met je therapie, maar wat doe je met de ene patiënt die enkelklachten houdt?

Hoe fijn zou het zijn om eens te overleggen met iemand die jouw situatie kent en snapt? Die van alle markten thuis is bij enkelklachten?

Ook al neem je je regelmatig voor om bij anderen binnen te lopen of aan te kloppen; in de waan van de dag komt er weinig van. Drukke agenda’s en spoedgevallen zijn de dagelijkse realiteit. En dat geldt ook voor jouw collega’s dus even bij elkaar binnenlopen is makkelijker gezegd dan gedaan. En als je iemand wilt spreken uit een andere organisatie, moet je er zelfs voor bellen; en maar afwachten of je wordt teruggebeld. En dat terwijl als een therapie niet werkt, dan ligt het niet aan jou; maar dan is er vaak iets anders aan de hand!

De mogelijkheid die ik je nu bied, is uniek: een Masterclass Voetorthopedie, samen met gedreven professionals bij wie de patiënt met enkelklachten centraal staat. Er is ruimte voor jouw eigen casus, omdat het een kleine groep is. De werkvormen zijn gevarieerd, dus het is niet zo’n lange zit. Je maakt kennis met de gewoontes en werkwijzes van andere professionals waardoor je je zekerder voelt als je met andere disciplines gaat samenwerken. Je krijgt kennis aangereikt op een enthousiaste manier en in begrijpelijke taal. En het leukste is: je krijgt meer inzicht in de meerwaarde van jouw eigen behandeling!

Dus: De Masterclass Voetorthopedie sluit aan op jouw dagelijkse werk. Het is een unieke combinatie van medische en paramedische kennis waarbij de patiënt met enkelklachten centraal staat.

Om jou en jouw casus persoonlijke aandacht te kunnen geven, is het aantal plaatsen beperkt.

Het is een primeur op 25 april 2018. Daarom geef ik je nu éénmalig €29 korting. Normaal zijn de kosten €219 excl BTW; nu dus €190 excl BTW. 

Wat je daarvoor krijgt? De Masterclass, een lekkere lunch, koffie, thee en water gedurende de dag.

Schrijf je daarom snel in! Plaatsing is op volgorde van inschrijving, met betaling binnen 7 dagen.

De feiten op een rijtje: Masterclass Voetorthopedie op 25 april

Voor wie? Gedreven podotherapeuten, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers, schoentechnologen, Physician Assistants, en andere minimaal HBO-opgeleide professionals.
Thema: De enkel
Onderwerpen: Enkelartrose, OD-letsel, enkelfracturen, syndesmoseletsel, chronisch laterale instabiliteit / bandletsel, tarsale coalitie
Datum en tijd: 25 april, van 10 – ca 17.15 uur (uiterlijk 17.30 uur).
Maximaal aantal plaatsen: 22
Dagprogramma: Diverse werkvormen met inbreng eigen casus en theorie.
Kosten: €190 excl 21% BTW  (€229,90 incl BTW)
Definitieve plaatsing: Pas na betaling van het cursusgeld is je plek definitief. Maak dus gelijk €229,90 over op IBAN NL65 INGB 06507697 16, tnv M. Tuinhout, ovv Masterclass Voetorthopedie: 25 april en je naam. Daarna ontvang je een bevestigingsmail. 
Locatie: het SX-gebouw op Strijp-S in Eindhoven.
Parkeren kan in de directe omgeving (betaald parkeren). Vanaf Station Eindhoven is het 25 minuten lopen, of 10 minuten vanaf Station Eindhoven Strijp-S.

Files ontwijken? Op de heenweg lukt dat voor de meesten gezien de starttijd van 10 uur. Om ook op de terugweg de files te vermijden, kan je blijven eten. De kosten zijn daarvan voor eigen rekening (ongeveer €15); ontspannen napraten krijg je er gratis bij ;-). Opgeven hoeft pas op de dag zelf.