Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Wist je dat de meest gelezen pagina van je website de Over mij-pagina is?

Belangrijk dus.

Hoe fijn zou het zijn als die webtekst toont wat jij en je bedrijf doet, wie er werken, en waar jullie voor staan?

Hoe makkelijk het lijkt om een over-mij pagina te schrijven, hoe moeilijk dat is als je ermee aan de slag gaat. Zeker als zorgverlener ben je vooral in anderen geïnteresseerd, en jezelf op de voorgrond voelt dan ongemakkelijk.

Jij doet het gewoon zo, zoals jij dat het beste vindt, en bent dat normaal gaan vinden. Terwijl dat juist jullie onderscheidende kenmerk is; zònder dat je het jezelf realiseert.

Toegevoegde waarde

Als gedreven, ervaren en positief ingestelde voetexpert ken ik de branche, het werkveld en collega’s. Dus behalve dat je een goede webtekst krijgt, levert het je ook inzicht in de toegevoegde waarde van jou, je praktijk en je team.

Ter geruststelling

Het wordt géén tekst die anderen schaadt. Ook staat hij niet bol met op-de-borst-klopperij. Hij brengt wél jouw unieke punten voor het voetlicht.

Hoe gaat het in z’n werk?

Tijdens een afspraak vertel jij waar jouw hart sneller van gaat kloppen en hoe je dat vertaalt naar de zorg voor jouw patiënten. Stuur een mail en we maken een vrijblijvende belafspraak. 

Meer uit onze blog

Mirjam Tuinhout

Wel of geen operatie?

Hannie heeft last van haar Hallux Valgus. Ze wil er het liefste helemaal van af, en zit nu tegenover je omdat de huisarts haar heeft

Lees verder »