Training en advies voor professionals in de voet- en loopzorg

Gratis Q&A over Klauwtenen door Wandelwol en FeetForward

Nanda van Spijker van Wandelwol en Mirjam Tuinhout van FeetForward beantwoorden graag je vragen over klauwtenen en andere voetproblemen van je cliënten. Over de oorzaken, gevolgen en wat je eraan kan doen. En hoe je bijvoorbeeld WandelWol antidruk-wol daarbij kunt toepassen.

Nanda is pedicure en één van de dames van Wandelwol. Mirjam is voetexpert en geeft geaccrediteerde trainingen aan oa podotherapeuten, pedicures, registerpodologen en orthopedisch schoentechnologen.

Lijkt je het leuk om samen met ons je lunchmoment te gebruiken?
Schroom niet, pak je boterham en je kop thee en schuif aan.

We starten vanaf 12.00 uur met een inleiding, daarna is een half uur de tijd om je vragen te stellen omtrent klauwtenen die wij beantwoorden. Met een afsluiting van een kwartier. Het is mogelijk om op ieder moment deel te nemen.

Lijkt het je wat? Schrijf je dan direct in via deze link. Deze Q&A is gratis. Je kan je tot 27 juni inschrijven én het aantal plaatsen is beperkt. Klik hier om je aan te melden.

Q&A over klauwtenen met Wandelwol

Meer uit onze blog

Mirjam Tuinhout

Nieuwe expertise: valpreventie

Eind oktober ben ik gestart als Projectleider Valpreventie Eindhoven bij de GGD Brabant-Zuidoost. Het doel: een lokaal netwerk creëren met partners die werk maken van

Lees verder »