Vergroot je service bij enkelklachten

FeetForward-167.jpg

Mensen met chronische enkelklachten blijven vaak langer met pijn doorlopen. Ze proberen verschillende therapieën uit, maar weten eigenlijk niet goed waar ze het beste mee geholpen zijn. Als ze eindelijk de stap zetten om naar een orthopeed te gaan, komen ze onderaan op de wachtlijst.

Het getuigt van kwaliteit én inzicht als jij deze mensen een effectief hulpmiddel kan geven, waarmee ze de tijd veilig kunnen overbruggen tot hun afspraak met de orthopeed. Op die manier verstevig je meteen de positie van je praktijk ten opzichte van je concurrentie.

Waar haal je informatie vandaan?

Natuurlijk moet je weten waar je over praat als je hulpmiddelen bij enkelklachten wil gaan aanprijzen. Het is niet gemakkelijk om hier goede informatie of richtlijnen over te vinden. Bovendien vraagt het veel tijd. Met behulp van onder andere mijn blog en publicaties help ik je graag verder bij het uitstippelen van een goed zorgplan.

Het is mijn doel om samen met alle (para)medici te proberen zoveel mogelijk mensen zo comfortabel mogelijk aan het lopen te houden.

Heb je een erg afwijkende casus en wil je hier liever een keer persoonlijk over praten? Mail mij je vraag, zodat ik kan beoordelen of ik jou en je patiënt verder kan adviseren.

De verschillende hulpmiddelen

Enkelklachten kunnen sterk verminderen met behulp van:

  • Gips

  • Een hoge of lage looplaars

  • Schoenen

  • En zolen

De keuze hangt af van de pijn, de diagnose het gemak waarmee de patiënt instructies kan onthouden en opvolgen, en de aanwezigheid van andere negatieve factoren (zoals reuma, diabetes etc.). Deze inschattingen zijn de basis van je therapiekeuze.

Icon MM Kader_samenwerken2.jpg

De brug tussen de eerste en de tweede lijn

Met FeetForward probeer ik een brug te slaan tussen de eerste- en tweedelijnszorg. Nu zijn die twee werelden nog te gescheiden van elkaar, waardoor mensen met chronische enkelklachten gedurende een te lange periode veel pijn houden. Dat móet beter kunnen.

Pak jij die kans om de kwaliteit van je praktijk te verbeteren? Ik daag je uit om je te verdiepen in mogelijke oplossingen en tijdelijke hulpmiddelen voor mensen met chronische enkelklachten.

Neem zelf het initiatief om je concurrentie voor te blijven en de service van je praktijk te verhogen!

Meer weten? Lees meer in de blogs van FeetForward of neem contact op.